Vacatures

Werken bij Air Innovations

Leuk dat je onze vacature pagina bezoekt. We hebben deze pagina gemaakt om je vooraf te kunnen informeren over ons bedrijf, wat we te bieden hebben en welke vaardigheden we zoeken in aankomend personeel.

Air-Innovations Airconditioning & Klimaattechniek B.V. is een hoogwaardige airconditioning installateur. Wij zijn werkzaam in de omgeving Amsterdam met een aantal uitstapjes daarbuiten voor grotere nationale en internationale klanten.

De behoefte van de klant staat centraal

We concentreren ons op klantgerichtheid, kwaliteit en service naar onze klanten. Deze klanten variëren van particuliere tot groot zakelijke afnemers van onze producten en diensten.

Sinds 2009 staat bij ons de behoefte van de klant centraal. Hierdoor maken we veel uitlopende installaties op veel bijzondere locaties. Inmiddels hebben wij een klantenbestand van meer dan 1700 klanten. In juni 2022 stond de teller op 2500 geplaatste installaties.

Prettige werksfeer

De apparatuur welke wij plaatsen varieert in grootte. Een split -of multi split bij een particuliere klant tot VRF-systemen met 100+ binnendelen voor groot zakelijke klanten en hotels.

Onze bedrijfsstructuur is vlak. Dit maakt communicatie met elkaar (van directie tot uitvoerend personeel) makkelijk en toegankelijk. Hierdoor ontstaat een prettige werksfeer waarbij iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt.

Gedreven mensen

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar gedreven mensen die van aanpakken weten. Zelfwerkzaamheid, klantgerichtheid en de wens om kwaliteit te bieden zijn een pré. Het direct communiceren met onze eindgebruikers en afnemers over te plaatsen apparatuur, geleverde werkzaamheden of diensten dienen je makkelijk af te gaan.

We zoeken vakmensen

Servicemonteur Airconditioning

Fulltime (40 uur)

Installatiemonteur Airconditioning

Fulltime (40 uur)

Assistent monteur Airconditioning

Fulltime (40 uur)

Technisch commercieel medewerker

Fulltime (40 uur)

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen?

Bel 020-3080484 of stuur een e-mail aan info@air-innovations.nl

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen?

Bel 020-3080484 of stuur een e-mail aan info@air-innovations.nl

Hier ga je aan werken

En dit worden je collega's