Vlaardingen: 010 22 21 378Amsterdam: 020 30 80 484 YouTube Twitter Facebook Linkedin

Airconditioning & klimaattechniek voor zakelijk gebruik

Air-Innovations Airconditioning & Klimaattechniek is de juiste partner voor al uw klimaat oplossingen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in alle bedrijfsmatige airconditioning installaties. Dit kan variëren van een single-split unit in één kantoorruimte tot volledige VRF systemen van 64 binnenunits per koeltechnisch systeem. Door onze ruime ervaring met grote bedrijfsmatige projecten zijn wij in staat om volledige kantoorpanden, hotels, winkelcentra, bedrijfshallen en dergelijke ruimtes of gebouwen te conditioneren. Tijdens het verloop van dergelijke projecten zullen alle werkzaamheden volledig en rechtstreeks gecoördineerd worden vanaf onze projectafdeling.

Ook voor middelgrote of kleinere zakelijke toepassingen kan Air-Innovations Airconditioning & Klimaattechniek u van dienst zijn. Airconditioning installaties voor bijvoorbeeld winkels, restaurants, kantoorruimten, medische praktijken, gymzalen/sportscholen, schoolgebouwen, kinderdagverblijven, zorginstelling of voor uw kantoor aan huis zijn voor ons een dagelijkse routine.

Subsidie

Dankzij de energiezuinige prestaties van airconditioning systemen komt een groot aantal van deze systemen in aanmerking voor de energie-investeringsaftrek (EIA). De energie-investeringsaftrek is een fiscale regeling voor ondernemers, die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en de toepassing van duurzame energie.
Met de EIA heeft u dubbel voordeel: lagere energiekosten én u betaalt minder inkomsten- of vennootschapsbelasting door uw aanschaf.